Έκπτωση 25% στα Norton Red Heat and Blaze Rolls: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

4
Έκπτωση 25% στα Norton Red Heat and Blaze Rolls: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Έχουμε μια μεγάλη προσφορά για εσάς! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προσφέρουμε Έκπτωση 25% σε ρολά Norton Blaze και Norton Red Heat 12″! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ψωνίσετε τώρα. Αυτή η συμφωνία παρατάθηκε έως τις 30/9/21!

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συμφωνία είναι τα Norton Red Heat και Norton Blaze.

Δωρεάν διαφήμιση

Norton Red Heat είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά αιχμηρό κεραμικό κόκκο που κόβει γρήγορα και διαρκεί έως και τρεις φορές περισσότερο από τα λειαντικά ρολά που κατασκευάζονται από άλλα υλικά. Αυτό σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα, ειδικά σε μεγάλες εργασίες όπως το τρίψιμο ή το φινίρισμα αθλητικών δαπέδων. Μπορεί να κόψει ακόμα και τα πιο σκληρά εξωτικά ξύλα και φινιρίσματα οξειδίου του αλουμινίου με ευκολία, ενώ αφήνει ένα εξαιρετικά λεπτό σχέδιο γρατσουνιών για καλύτερο συνολικό φινίρισμα.

Νόρτον Φλόγα είναι ένα άλλο εξαιρετικό προϊόν. Φτιαγμένο επίσης από εξαιρετικά αιχμηρό κεραμικό κόκκο, είναι σχεδιασμένο για τρίψιμο μέσω πολλαπλών στρωμάτων φινιρίσματος καθώς και επικάλυψη με υπεριώδη ακτινοβολία προκατασκευασμένο δάπεδο από σκληρό ξύλο. Η αντιστατική πολυβαμβακερή επένδυση βελτιώνει τη συλλογή σκόνης και διατηρεί τα μηχανήματα καθαρότερα, διευκολύνοντας τον καθαρισμό και παρέχοντας ανώτερη εμπειρία φινιρίσματος.

Οποιοδήποτε από αυτά τα προϊόντα θα σας προσφέρει εξαιρετικό φινίρισμα στο εργοτάξιο, οπότε απόθεμα τώρα και εξοικονομήστε χρήματα, είτε η πολυάσχολη σεζόν σας ξεκινά νωρίς λόγω της τρέχουσας κατάστασης είτε θέλετε να τα έχετε σε απόθεμα για μεγάλα έργα στο μέλλον.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξαιρετικές εκπτώσεις που έρχονται στο δρόμο σας!


Bir cevap yazın