| Αγαπημένες πεζοπορίες στην κοιλάδα Vail

8
|  Αγαπημένες πεζοπορίες στην κοιλάδα Vail

Ρωτήσαμε, οι ντόπιοι απάντησαν: ποια είναι η αγαπημένη τους πεζοπορία στην κοιλάδα; Αν είστε πεζοπόρος, θα θελήσετε να δείτε αυτά τα μονοπάτια.

Ματθαίος από Highline Vail: «Το Booth Falls (με τη λίμνη Booth) στο East Vail είναι ένα τέλειο μονοπάτι τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους πεζοπόρους. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο του Booth Creek μέχρι τους Καταρράκτες και υπάρχουν πολλές απόψεις του Creek και μικρότεροι καταρράκτες κατά μήκος της διαδρομής. Μπορείτε να σταματήσετε εκεί και να στρίψετε ή να συνεχίσετε μέχρι τη λίμνη Booth.» Η συμβουλή μας: ξεκινήστε νωρίς – αυτό το μονοπάτι γεμίζει κόσμο. Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο μονοπάτι. θα χρειαστεί να “το λεωφορείο για να το πεζοπορήσετε“. Παρκάρετε δωρεάν στη δομή στάθμευσης του Vail Village και πάρτε το λεωφορείο από το ανώτερο επίπεδο του Κέντρου Συγκοινωνιών.

Μάγδα από Antlers at Vail: «Η αγαπημένη μου πεζοπορία είναι γύρω από το Sylvan Lake State Park στο Eagle: the Ironedge Trail (περάστε την καλύβα 10th Mountain Division και πηγαίνετε στην κορυφή). Δεν είναι τόσο δύσκολο και τα λουλούδια είναι απίστευτα!». Η συμβουλή μας: πάρτε άφθονο νερό κάθε φορά που κάνετε πεζοπορία στην κοιλάδα Vail και μην πίνετε από τους κολπίσκους και τα ρυάκια.

Ματ από Πανδοχείο στο Riverwalk: «The Eagle-Vail Trail. Αυτό το φιλικό προς τα κατοικίδια μονοπάτι ξεκινά σχετικά επίπεδο για μισό μίλι και στη συνέχεια κερδίζει κάποιο υψόμετρο μετά από αυτό. Αν πάτε το καλοκαίρι, θα δείτε αγριολούλουδα να πλαισιώνουν το μονοπάτι, αλλά το φθινόπωρο είναι το αγαπημένο μου για να δω τα μεταβαλλόμενα χρώματα των φύλλων του Άσπεν». Η συμβουλή μας: ετοιμάστε ένα σνακ ή ελαφρύ γεύμα.

Ineke από Πόλη Avon: «Το West Avon Preserve προσφέρει ελικοειδή μονοπάτια όλων των επιπέδων δυσκολίας, από εύκολα έως επίπονα. Επιτρέπονται όλες οι χρήσεις πεζοπορίας, ποδηλασίας και ιππασίας. Είναι εύκολο να ολοκληρώσετε τη μέρα σας στο West Avon Preserve με μια από τις καλύτερες πεζοπορίες στο ηλιοβασίλεμα στην κοιλάδα Vail.” Η συμβουλή μας: μερικά από αυτά τα μονοπάτια μπορείτε να τα απολαύσετε και με ποδήλατο βουνού. Σταματήστε από α τοπικό κατάστημα ενοικίασης για να προσαρμοστείτε και να ακούσετε μερικές συμβουλές από τους επαγγελματίες σχετικά με τα καλύτερα μονοπάτια.

Κρις από Ξενοδοχείο Sonnenalp: «Η αγαπημένη μου πεζοπορία είναι το μονοπάτι Upper Piney River Falls Trail. Ξεκινά από τη λίμνη Piney με εκπληκτική θέα στην οροσειρά Gore και απέχει μόλις 3 μίλια από τον καταρράκτη. Είναι περίπου 45-50 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη λίμνη, αλλά αξίζει τον κόπο.» Η συμβουλή μας: ο δρόμος προς τη λίμνη Piney δεν είναι πλήρως ασφαλτοστρωμένος. καλύτερα να πάρετε ένα αυτοκίνητο που είναι κατασκευασμένο για πίσω δρόμους.

Ιωάννα από Περιοχή Μετρό Έντουαρντς: «The Missouri Lake Trail στην περιοχή Holy Cross Wilderness. Είναι απολύτως πανέμορφο. Η πεζοπορία είναι παράλληλη με το νερό στη διαδρομή σας μέχρι την κορυφή όπου υπάρχουν πανέμορφες παρθένες ορεινές λίμνες. Μπορείτε να απολαύσετε απλώς έναν χαλαρό περίπατο κατά μήκος του κολπίσκου ή μπορείτε να πάτε στην κορυφή. Όλο το μονοπάτι είναι όμορφο.” Η συμβουλή μας: θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να οδηγήσετε μέχρι το μονοπάτι, οπότε αφήστε χρόνο για ταξίδια. Χαρτογραφήστε το πριν πάτε.

Αυτό το ιστολόγιο έγινε δυνατό μέσω επιχορήγησης από το Γραφείο Τουρισμού του Κολοράντο.

Bir cevap yazın