Αύγουστος – Εγγενή φυτά του Buchanan

2
Αύγουστος – Εγγενή φυτά του Buchanan

Λίπανση & Μολτσάρισμα

Μάλτσα, σάπια φύλλα, σάπια φύλλα. Το επίστρωμα διατηρεί τις ρίζες των φυτών πιο δροσερές και τους σπόρους των ζιζανίων μακριά. Εφαρμόστε σε βάθος 3″ γύρω από δέντρα και θάμνους. Το Ground Up Native Hardwood Mulch είναι το αγαπημένο μας. Προσθέστε κομπόστ γύρω από μονοετή, βότανα και λαχανικά. Θυμηθείτε: ποτέ μην στοιβάζετε σάπια φύλλα στη βάση ενός φυτού.

Για την προετοιμασία φθινοπωρινών κήπων, φόρεμα με 2-4″ οργανική ύλη: το κομπόστ όπως το Happy Frog Soil Conditioner και το Nature’s Way Leaf Mold Compost είναι εξαιρετικές επιλογές. Ένα στρώμα από άχυρο πεύκου θα κρατήσει μακριά τα ζιζάνια μέχρι να τοποθετηθούν σπόροι ή μεταφυτεύσεις.

Ταΐστε το χώμα. Το Medina Plus και το MicroLife Humates Plus τροφοδοτούν πραγματικά τους μικροοργανισμούς στο έδαφος, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα του εδάφους και μειώνει τη συμπίεση, αυξάνοντας με τη σειρά του τις ικανότητες συγκράτησης νερού. Τα υγιή φυτά ξεκινούν με υγιές έδαφος.

Χρησιμοποιήστε σπρέι φυκιών όπως το Microlife Seaweed για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα των φυτών. Ένα υγιές φυτό είναι πιο ανθεκτικό στις προσβολές από έντομα και στα μυκητιακά προβλήματα. Ένας ψεκασμός κάθε δύο εβδομάδες που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια όλων των φύλλων θα κάνει τη δουλειά.

Bir cevap yazın