Γνωρίστε τους απόφοιτους του MRP Virginia Bruce

5
Γνωρίστε τους απόφοιτους του MRP Virginia Bruce

Το θεωρούμενο από την REAL έχει αυξηθεί σημαντικά από το MRP. Η ομάδα συμμετείχε με επιτυχία σε δύο εμπορικές εκθέσεις τους τελευταίους 8 μήνες και εφαρμόζουν καθημερινά νέες στρατηγικές για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να μαθαίνουν.

Μιλήσαμε με τη Virginia Bruce και τη Madison Pease για την ανάπτυξη του οργανισμού από τότε που συμμετείχε στο MRP το 2018.

Πώς έχουν προχωρήσει τα πράγματα για εσάς και Θεωρείται από την REAL από τότε που σας είδαμε τελευταία φορά στο Πρόγραμμα Ετοιμότητας Αγοράς Αυγούστου 2018;

Το REAL Impact and Considered by REAL έχει αυξηθεί σημαντικά από τον Αύγουστο. Έχουμε πάει με επιτυχία σε δύο εμπορικές εκθέσεις (NY Now και Life in Style στο Σύδνεϋ) και εφαρμόζουμε νέες στρατηγικές κάθε μέρα για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να μαθαίνουμε. Έρχονται πολλά πραγματικά συναρπαστικά πράγματα που είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε με όλους, σύντομα!

Πώς πήγε η πρώτη σας έκθεση στο NY Now; Πώς σας βοήθησε το MRP να προετοιμαστείτε για την παράσταση;

Το NY Now ήταν πολύ επιτυχημένο για το Considered by REAL. Λάβαμε πολλά πραγματικά θετικά σχόλια από γνωστούς λιανοπωλητές/αγοραστές και είμαστε ενθουσιασμένοι για την εξέλιξη που θα μπορούσε να προέλθει από τις ανεκτίμητες συνδέσεις που κάναμε. Τελικά, η πρόσβαση στην έκθεση στην αγορά και η προσωπική συνάντηση με τους σωστούς ανθρώπους ήταν απολύτως ανεκτίμητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας και των προϊόντων μας.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα πρακτικά συμπεράσματα που πήρατε από το MRP;

Το MRP ήταν πολύτιμο από πολλές απόψεις για το Considered by REAL, αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ήταν οι ειδικά προσαρμοσμένες πληροφορίες για την αγορά λιανικής λιανικής. Δουλεύοντας σε ένα τέτοιο εξειδικευμένο εμπόριο, μπορεί να είναι δύσκολο να συλλάβετε ιδέες και να προωθήσετε την καινοτόμο σκέψη, εκτός εάν σε ένα περιβάλλον όπως το Aid to Artisans, όπου οι επαγγελματίες λιανοπωλητές είναι εκεί για να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις του κλάδου που έχουμε όλοι.

Ποια συμβουλή θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να παρακολουθήσει το MRP φέτος;

Θα έλεγα, «πήγαινε!». Η παρακολούθηση του MRP βοήθησε να ανυψωθεί το Considered by Real με πολλούς τρόπους και η εμπειρία από μόνη της ήταν εντελώς ανεκτίμητη. Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε το MRP το 2019, θα κάνει εξαιρετική δουλειά για εσάς και την επιχείρησή σας. Τουλάχιστον, είναι εκπληκτικό να είσαι μέλος ενός τόσο υποστηρικτικού οργανισμού που θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε βοηθήσει και να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς θετικά.

Bir cevap yazın