Η 50Η ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΧΟΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ SMASH HIT LINEUP

1
Η 50Η ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΑΧΟΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ SMASH HIT LINEUP

Επικοινωνία μέσων
Τζεν Σμιθ
Συντονιστής Κοινοτικής Δέσμευσης
(775) 298-0154
[email protected]
www.laketahoeshakespeare.com

Η σεζόν του 2022 του Φεστιβάλ είναι πρωταγωνιστής από παραγωγές με μεγάλη επιτυχία
της κωμωδίας του Σαίξπηρ MUCH ADO ABOUT ΤΙΠΟΤΑ, του εντυπωσιακού μιούζικαλ MAMMA MIA!, και μιας υπερπαραγωγικής σειράς Showcase Series.

INCLINE VILLAGE, NV – Διασκέδαση, φαγητό, οικογένεια και φίλοι θα συγκλίνουν και πάλι κάτω από τα αστέρια στη γραφική όχθη της λίμνης Tahoe αυτό το καλοκαίρι καθώς το Lake Tahoe Shakespeare Festival (LTSF) εγκαινιάζει τα 50 τουου Επετειακή σεζόν το 2022. Παρουσίαση ζωντανής ψυχαγωγίας επτά νύχτες την εβδομάδα, 1 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 2022 στο Sand Harbor, Lake Tahoe Nevada State Park, η σειρά LTSF για το 2022 είναι πρωτοσέλιδα από παραγωγές μεγάλων επιτυχιών Πολλή φασαρία για το τίποταη υπέρτατη μάχη του Σαίξπηρ για ευφυΐα και θέληση, και Ω μαμά!, το smash hit αίσθηση-καλό μιούζικαλ. Ω μαμά! (Μουσική και στίχοι Benny Andersson και Björn Ulvaeus / Some songs with Stig Anderson / Book by Catherine Johnson / Αρχική σύλληψη από την Judy Craymer) παρουσιάζεται μέσω ειδικής διασκευής με το MUSIC THEATER INTERNATIONAL (MTI). Όλα τα εγκεκριμένα υλικά απόδοσης παρέχονται επίσης από την MTI, www.MTIShows.com.

Πολλή φασαρία για το τίποτα θα σκηνοθετηθεί από τον καλλιτεχνικό διευθυντή παραγωγής LTSF, Charles Fee. Ω μαμά! Θα διευθύνει η σκηνοθέτις Victoria Bussert. Και οι δύο παραγωγές θα παίζονται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, Τρίτη έως Κυριακή στις 7:30 μ.μ. Τα εκπτωτικά πακέτα δύο παραστάσεων διατίθενται τώρα.

Η Beatrice και ο Benedick προτιμούν να ανταλλάσσουν καυτές προσβολές παρά γλυκά τίποτα Πολλή φασαρία για το τίποτα. Ωστόσο, το μοχθηρό ζευγάρι αναγκάζεται να σφυρηλατήσει μια συνεργασία για να υπερασπιστεί το σπίτι και την τιμή, και να σώσει την αληθινή αγάπη του Ήρωα και του Κλαούντιο αφού οι απάτες καταστρέφουν την ημέρα του γάμου των ερωτευμένων. Η ένθερμη προσπάθεια να αποκατασταθεί ένα νεαρό ειδύλλιο θα προκαλέσει μια απροσδόκητη αλλαγή καρδιάς και για τους απίθανους συνεργάτες της προσπάθειας;

Ω μαμά! διαδραματίζεται σε ένα μικροσκοπικό ελληνικό νησί, όπου η Σόφι κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για την ημέρα του γάμου της στον παράδεισο. Η μητέρα της Ντόνα δεν γνωρίζει ότι οι προετοιμασίες της τελευταίας στιγμής της Σοφί περιλαμβάνουν να βρει ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας της ανάμεσα σε τρεις πιθανούς υποψηφίους που έχει προσκληθεί κρυφά. Η αφήγηση της μαγείας των ποπ-χιτ τραγουδιών ωθεί αυτή τη μαγευτική ιστορία αγάπης, γέλιου, οικογένειας και φιλίας… που ολοκληρώνεται με ένα ταξίδι στον διάδρομο που το κοινό δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η ψυχαγωγική εμπειρία LTSF συμπληρώνεται από το δείπνο στο ύπαιθρο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου – Shakespeare’s Kitchen. Οι θαμώνες μπορούν να επιλέξουν να φέρουν το δικό τους φαγητό ή ποτό για πικ νικ. Μπορείτε να βρείτε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τους περιορισμούς μεγέθους πικνίκ και ψυχρότερου μεγέθους στη διεύθυνση www.laketahoeshakespeare.com/visit/faq.

Εισιτήρια κύριας παραγωγής:

Τα εισιτήρια για ενήλικες κυμαίνονται από $30 έως $105. Τα εισιτήρια για νέους (ηλικίας 25 ετών και κάτω) κυμαίνονται από $15 έως $27. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.LakeTahoeShakespeare.com ή μέσω τηλεφώνου στο 1.800.747.4697. Διατίθενται εκπτώσεις και χώροι για φαγητό για γκρουπ 10 ή περισσότερων ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ομαδικά εισιτήρια και τη διαθεσιμότητα της τραπεζαρίας, καλέστε (775)-298-0163 ή στείλτε email στο [email protected].

Εξοικονόμηση πακέτων δύο παραστάσεων:

Οι πελάτες καλούνται να απολαύσουν τις καλύτερες οικονομίες της σεζόν όταν αγοράζουν εισιτήρια και για τα δύο Πολλή φασαρία για το τίποτα και Ω μαμά! ως μέρος ενός πακέτου δύο παραστάσεων για το 2022. Οι εκπτώσεις πακέτων έχουν ήδη εφαρμοστεί στην τιμολόγηση που εμφανίζεται στον ιστότοπο του LTSF. Δεν απαιτούνται πληροφορίες κωδικών προσφοράς. Τα εισιτήρια για το πακέτο δύο παραστάσεων μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.LakeTahoeShakespeare.com ή τηλεφωνικά στο 1.800.747.4697.

Η σεζόν 2022 του Φεστιβάλ επαυξάνεται από μια σειρά σειρών έκθεσης:

  • Φιλαρμονική του Ρίνο: Blockbuster Broadway Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 στις 7:30 μ.μ. – Μεμονωμένα εισιτήρια: 69$-185$ / Τραπέζια: 375$-750$ (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Το 8ου Ετήσια Prim Jazz Night: Lee Ritenour & Dave Grusin Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 στις 7:30 μ.μ. – Μεμονωμένα εισιτήρια: 35$-105$ / Τραπέζια: 210$-420$ (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Μπαλέτο Σιέρα Νεβάδα: Λίμνη των κύκνων Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 @ 7:30 μ.μ. – Μεμονωμένα εισιτήρια: 30$-84$ / Τραπέζια: 168$-336$ (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Reno Jazz Orchestra: Hotter Than July: The Music of Stevie Wonder & Tina Turner Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 @ 19:30 – $30-$94 / Τραπέζια: $188-$376 (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Φιλαρμονική του Ρίνο: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζον Ντένβερ Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 στις 7:30 μ.μ. – Μεμονωμένα εισιτήρια: 69$-185$ / Τραπέζια: 375$-750$ (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Queen Nation: Αφιέρωμα στη μουσική των Queen Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 @ 7:30 μ.μ. – Μεμονωμένα εισιτήρια: 35$-105$ / Τραπέζια: 210$-420$ (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)
  • Reno Jazz Orchestra: Diane Schuur & Ernie Watts Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 @ 19:30 – $30-$94 / Τραπέζια: $188-$376 (Τραπέζι θέση 2 ή 4.)

Σχετικά με το Lake Tahoe Shakespeare Festival

Το Lake Tahoe Shakespeare Festival είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) που ιδρύθηκε για το πολιτιστικό όφελος και την απόλαυση όλων των κατοίκων και των επισκεπτών της λίμνης Tahoe και της περιοχής. Προσελκύοντας ετησίως περισσότερους από 35.000 παρευρισκόμενους από όλη τη χώρα στην ειδικά κατασκευασμένη σκηνή Warren Edward Trepp Jr. κατά μήκος της βόρειας όχθης της λίμνης Tahoe, το Φεστιβάλ έχει δεσμευτεί να παράγει τις καλύτερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή. Οι πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ για την προσέγγιση της κοινότητας επισημαίνονται από τα υπογεγραμμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΓΔ Menchetti που περιλαμβάνουν Αλληλεπιδρώμια διαδραστική σειρά σχολικών εργαστηρίων για μαθητές που έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές σχετικά με τη σημασία των τεχνών, του θεάτρου και της μουσικής, και Ο νεαρός Σαίξπηρμια σειρά παραστάσεων που παράγονται ειδικά για νεότερο κοινό που παρουσιάζονται δωρεάν το καλοκαίρι στη λίμνη Tahoe και σε όλη την περιοχή.

Bir cevap yazın