Η ASLA ανακοινώνει τα Βραβεία Φοιτητών 2021 – THE DIRT

7
Η ASLA ανακοινώνει τα Βραβεία Φοιτητών 2021 – THE DIRT

ASLA 2021 Student General Design Honor Award. Η αλληλεπίδραση μεταξύ μάσκας και ερημοποίησης: ένα παράδειγμα οικογενειακού ελέγχου της άμμου από Μογγολικούς βοσκούς. Ουλάν Μπατόρ, Μογγολία. Xi Zhao; Xue Li; Xinyu Yang; Qiong Wang, Student International ASLA, Πανεπιστήμιο Δασών του Πεκίνου

Η ΑΣΛΑ ανακοινώνει την Νικητές φοιτητικών βραβείων 2021. Τα 35 νικητήρια έργα αποτελούν παράδειγμα του υψηλότερου επιπέδου επιτεύγματος από μελλοντικούς επαγγελματίες αρχιτέκτονες τοπίου. Οι ίδιοι οι μαθητές θα τιμηθούν στο Συνέδριο ASLA για την Αρχιτεκτονική Τοπίου, στις 20 Νοεμβρίου στο Νάσβιλ της Τενεσί.

Οι νικητές επιλέγονται κάθε χρόνο από μια κριτική επιτροπή που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα του επαγγέλματος, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και από τον ακαδημαϊκό κόσμο. Οι 35 νικητές επιλέχθηκαν από 440 υποβολές έργων από όλο τον κόσμο. Οι κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν: Γενικός Σχεδιασμός, Αστικός Σχεδιασμός, Σχεδιασμός Κατοικιών, Ανάλυση & Σχεδιασμός, Επικοινωνίες, Έρευνα, Συνεργασία Φοιτητών και Κοινοτική Υπηρεσία.

“Αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο τιμά την τεράστια δημιουργικότητα και το πάθος αυτών των μελλοντικών ηγετών αρχιτεκτόνων τοπίου, αλλά υπογραμμίζει επίσης την εξαιρετική συνεισφορά που θα κάνουν στις κοινότητες μετά την αποφοίτησή τους”, δήλωσε ο Torey Carter-Coneen, Διευθύνων Σύμβουλος της ASLA.

Οι αποδέκτες των Βραβείων Φοιτητών θα τιμηθούν αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής των βραβείων κατά τη διάρκεια της Συνέδριο ASLA 2021 για την Αρχιτεκτονική Τοπίου στο Nashville, TN το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. ET.

Εξερευνήστε την πλήρη λίστα με τους νικητές του φετινού Student Award

Bir cevap yazın