Η ASLA ανακοινώνει τα 2021 Professional Awards – THE DIRT

4
Η ASLA ανακοινώνει τα 2021 Professional Awards – THE DIRT

Βραβείο ASLA 2021 Landmark. Portland Open Space Sequence, Πόρτλαντ, Όρεγκον. ΘΕΣΗ.

Η ΑΣΛΑ ανακοινώνει την Νικητές επαγγελματικών βραβείων 2021. Τα 40 νικητήρια έργα αποτελούν παράδειγμα του υψηλότερου επιπέδου επιτευγμάτων στο επάγγελμα, και οι ίδιοι οι επαγγελματίες θα τιμηθούν στο Συνέδριο της ASLA για την Αρχιτεκτονική Τοπίου, στις 20 Νοεμβρίου στο Νάσβιλ της TN.

Οι νικητές επιλέγονται κάθε χρόνο από μια κριτική επιτροπή που αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα του επαγγέλματος, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και από τον ακαδημαϊκό κόσμο. Οι 40 νικητές επιλέχθηκαν από 486 υποβολές από όλο τον κόσμο. Οι κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν: Γενικός Σχεδιασμός, Αστικός Σχεδιασμός, Σχεδιασμός Κατοικιών, Ανάλυση & Σχεδιασμός, Επικοινωνίες και Έρευνα. Επιπλέον, ένα βραβείο Landmark επιλέγεται επίσης κάθε χρόνο.

«Οι φετινοί νικητές αποδεικνύουν πώς οι αρχιτέκτονες τοπίου οδηγούν όλο και περισσότερο στον σχεδιασμό και το σχεδιασμό υγιών και ανθεκτικών κοινοτήτων για όλους», δήλωσε ο Torey Carter-Conneen, Διευθύνων Σύμβουλος της ASLA. «Οι αρχιτέκτονες τοπίου προωθούν τους στόχους της ποικιλομορφίας, της ισότητας και της ένταξης των κοινοτήτων με σημαντικούς τρόπους».

Οι αποδέκτες των επαγγελματικών βραβείων, οι πελάτες τους και οι σύμβουλοί τους θα τιμηθούν αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής των βραβείων κατά τη διάρκεια της Συνέδριο ASLA 2021 για την Αρχιτεκτονική Τοπίου στο Nashville, TN το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. ET.

Εξερευνήστε την πλήρη λίστα με τους νικητές του φετινού Επαγγελματικού Βραβείου

Bir cevap yazın