Ο Magno Caterino από την Finatur Design κερδίζει το Global Goodness Award στην Αγορά του Λας Βέγκας

7
Ο Magno Caterino από την Finatur Design κερδίζει το Global Goodness Award στην Αγορά του Λας Βέγκας

Σε αυτήν την εβδομάδα Χειμερινή Έκθεση Αγοράς Λας Βέγκας 2019Εκθέτης Creative Learning και Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί Ο ιδρυτής και διευθυντής Magno Caterino έλαβε το Παγκόσμιο Βραβείο Καλοσύνης. Τα βραβεία Las Vegas Market Global Goodness Awards αναγνωρίζουν εταιρείες επίπλων, διακόσμησης σπιτιού και δώρων που ενσωματώνουν βιώσιμες πρακτικές και κοινωνική ευθύνη στην κατασκευή των προϊόντων τους. Αυτές οι εταιρείες τιμούνται για τη θετική επίδραση που έχουν στους ανθρώπους και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Esther Ossei-Anto, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ για τα Διεθνή Κέντρα Αγοράς, «Οι αγοραστές και οι εκθέτες της Αγοράς του Λας Βέγκας έχουν εξαιρετική επίγνωση του συνεχιζόμενου αντίκτυπου που έχουν οι αποφάσεις αγοράς και κατασκευής τους στη συνολική υγεία του παγκόσμιου περιβάλλοντος. Αναζητούν προϊόντα και λύσεις που κάνουν θετική διαφορά στον κόσμο γύρω μας».

Η Finatur Designs εργάζεται στην Κολομβία για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχοντας υποστήριξη ανάπτυξης προϊόντων και σχέδια και στρατηγικές μάρκετινγκ για τις αυτόχθονες κοινότητες και τους λαϊκούς τεχνίτες. Σύμφωνα με την Caterino, ο στόχος της Finatur Design, «εκτείνεται πέρα ​​από την απλή απόδοση εσόδων: μέσω της δουλειάς μας, επηρεάζουμε τον πολιτισμό και βελτιώνουμε τα μέσα διαβίωσης των οικογενειών στις κοινότητες με τις οποίες συνεργαζόμαστε».

Από το 2017, το τμήμα Creative Learning’s Aid to Artisans (ATA) συνεργάζεται με την Αγορά του Λας Βέγκας για να φιλοξενήσει τους Εκπαίδευση για επιχειρηματίες στις αγορές χειροτεχνών (TEAM) πρόγραμμα. Το TEAM είναι ένα κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης και καθοδήγησης για να φέρει αναδυόμενους διεθνείς επιχειρηματίες με επιχειρήσεις που βασίζονται σε τεχνίτες στη λιανική αγορά των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της Χειμερινής Έκθεσης 2019, η Creative Learning έφερε πάνω από 20 επιχειρήσεις χειροτεχνίας από την Κολομβία, το Μεξικό, το Πακιστάν, την Τυνησία, τη Ζιμπάμπουε, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν, την Κιργιζία, το Θιβέτ και το Λεσόθο για να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην Αγορά.

Bir cevap yazın