Πώς και γιατί να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συντήρησης δαπέδου γυμναστηρίου

11
Πώς και γιατί να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συντήρησης δαπέδου γυμναστηρίου
διατηρώντας ένα πάτωμα γυμναστηρίου με καθαρό τρίξιμο

Το καλοκαίρι τελείωσε και τα δάπεδα του γυμναστηρίου έχουν τριφτεί και ξαναβαφτεί. Φαίνονται υπέροχα…προς το παρόν. Τώρα που τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο, το επόμενο βήμα, που είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό, είναι να συντηρηθούν σωστά τα πατώματα του γυμναστηρίου όχι μόνο για να διατηρήσουν αυτή την εκπληκτική λάμψη, αλλά για να διατηρήσουν την απόδοση του παρκέ για την επερχόμενη μπασκετική σεζόν.

Όσον αφορά τη σωστή συντήρηση των δαπέδων του γυμναστηρίου, πρόκειται για κάτι περισσότερο από απλή εμφάνιση. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη την προβλεπόμενη χρήση και την απόδοσή τους. Μετά από όλα, είναι φτιαγμένο για τον αθλητισμό.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον καλύτερο τρόπο για να καθαρίσετε και να διατηρήσετε τα πατώματα του γυμναστηρίου σας για τη βαριά χρήση που πρόκειται να διατηρηθούν: τη δημιουργία ενός προγράμματος συντήρησης δαπέδου γυμναστηρίου.

Δωρεάν διαφήμιση

Γιατί είναι σημαντικό ένα πρόγραμμα συντήρησης δαπέδου γυμναστηρίου;

Όταν ένα πάτωμα γυμναστηρίου δεν καθαρίζεται τακτικά, όχι μόνο φαίνεται κακό και αθώο, αλλά επίσης δεν αποδίδει καλά κατά τη διάρκεια του ανταγωνιστικού παιχνιδιού, επειδή οι παίκτες δεν μπορούν να σταματήσουν και να ξεκινήσουν όσο γρήγορα έπρεπε.

Η τακτική συντήρηση αποτρέπει επίσης τραυματισμούς στους παίκτες. Μπορεί να βοηθήσει στο να μην γλιστρήσουν οι αθλητές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Βοηθά επίσης το φινίρισμα να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν η βρωμιά και η βρωμιά έχουν την ευκαιρία να συσσωρευτούν στο πάτωμα, θα εντοπιστούν σε όλο το δάπεδο (ειδικά με τη βαριά χρήση που βρίσκετε σε ένα πάτωμα γυμναστηρίου) και θα προκαλέσουν γρατσουνιές και ζημιές στο φινίρισμα.

Η καλύτερη άμυνά σας ενάντια στη ζημιά στο δάπεδο είναι να σκουπίζετε το δάπεδο μετά από κάθε μάθημα ή/και δραστηριότητα και φροντίζετε να σκουπίζετε τυχόν ακαταστασία ή υπερβολική υγρασία που εμφανίζεται αμέσως για να αποφύγετε προβλήματα πρόσφυσης φινιρίσματος. Φροντίζοντας να καθαρίζετε το δάπεδο στο τέλος κάθε μέρας θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Για καθαρισμό κολλήσεων, συνιστούμε τη χρήση Squeaky Clean για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αυτό είναι ένα προϊόν εμπορικής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένο για δάπεδα υψηλής κυκλοφορίας με φινιρίσματα με βάση την ουρεθάνη. Αυτό το καθαριστικό θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το δάπεδο στην ικανοποιητική, σαν καινούργια γυαλάδα του και να το διατηρήσετε όσο πιο καθαρό γίνεται.

Χρήση βασικών επιστρώσεων Squeaky Clean για συντήρηση δαπέδου γυμναστηρίου

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Squeaky Clean:

  1. Αφαιρέστε τη χαλαρή βρωμιά και τα υπολείμματα από το πάτωμα χρησιμοποιώντας μια σφουγγαρίστρα μικροϊνών.
  2. Αναμείξτε ένα μέρος συμπυκνώματος Squeaky σε τέσσερα μέρη νερού. Μουλιάστε πολλές μεγάλες πετσέτες μπάνιου στο διάλυμα. Τα στύβετε μέχρι να υγρανθούν.
  3. Τυλίξτε μια υγρή πετσέτα γύρω από το κεφάλι μιας σκούπας ώθησης και σπρώξτε κατά μήκος του δαπέδου. Για να αποφύγετε την επανεναπόθεση βρωμιάς και λαδιού, διπλώστε την πετσέτα χρησιμοποιώντας καθαρά πλαϊνά.
  4. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για το υπόλοιπο πάτωμα. Το δάπεδο πρέπει να στεγνώσει αρκετά γρήγορα, αλλά βεβαιωθείτε ότι στεγνώνει τελείως πριν το θέσετε ξανά σε χρήση.

Το Squeaky θα κόψει τη βρωμιά, τη βρωμιά, το λίπος, τον ιδρώτα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συσσωρευτεί στο πάτωμα του γυμναστηρίου χωρίς να αφήσει υπολείμματα.

Περιοδικά (συνιστούμε εβδομαδιαία) θα θέλετε επίσης να χρησιμοποιείτε ένα autoscrubber όπως το NaceCare TT 1120 εάν έχετε πρόσβαση σε ένα.

Σκουπίζετε πάντα τη σκόνη πριν κάνετε αυτόματο τρίψιμο για να αποφύγετε την λείανση βρωμιάς στο πάτωμα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μαξιλαράκι γυαλίσματος μικροϊνών με ελαφριά πίεση στο κεφάλι για να τρίψετε το πάτωμα με διάλυμα Squeaky. Αφήστε το πάτωμα να στεγνώσει τελείως πριν το θέσετε ξανά σε χρήση.

Ακολουθώντας ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης του δαπέδου του γυμναστηρίου θα διατηρήσετε το δάπεδό σας να φαίνεται νέο και να έχει εξαιρετική απόδοση για όσο το δυνατόν περισσότερο, μεταξύ της ετήσιας επαναβαφής σας! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερα για το Squeaky Clean ή καλέστε μας στο (800) 737-1786 για περισσότερες πληροφορίες.

Bir cevap yazın