Πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον που συνομιλεί στο Facebook Messenger

4
Πώς μπορείτε να βρείτε κάποιον που συνομιλεί στο Facebook Messenger

Πώς μπορώ να πω σε ποιον μιλάει κάποιος στο Messenger

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε NEXSPY ως αξιόπιστο λογισμικό κατασκοπείας Facebook Messenger για να δείτε αν κάποιος μιλάει στο Facebook Messenger. Το NEXSPY είναι ένα φανταστικό Keylogger που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται σε ένα τηλέφωνο-στόχο.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του NEXSPY keylogger είναι ότι λειτουργεί τόσο σε Android όσο και σε iPhone. Η ρύθμιση είναι απλή και θα σας δοθούν πλήρεις οδηγίες από το NEXSPY αφού ολοκληρώσετε τις πληρωμές σας.

Το μεγαλύτερο μέρος είναι ότι το keylogger NEXSPY είναι μη ανιχνεύσιμο. Στο τηλέφωνο-στόχο, παραμένει εντελώς μη ανιχνεύσιμο. Είναι επίσης δυνατό να το κάνετε ορατό στη συσκευή-στόχο, αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε οτιδήποτε πληκτρολογεί ο χρήστης της συσκευής-στόχου σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κατά την εγκατάσταση του keylogger NEXSPY.

Το NEXSPY είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείτε το iPhone σας. Σας δίνει πρόσβαση σε όλη τη δραστηριότητα των παιδιών ή των εργαζομένων σας στο διαδίκτυο, όπως μηνύματα, ιστορικό περιήγησης και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εμποδίσετε τα παιδιά να εμπλέκονται σε ανεπιθύμητες συμπεριφορές στο διαδίκτυο.

Για τρεις ημέρες, μπορείτε να δοκιμάσετε το NEXSPY χωρίς κίνδυνο.

Βεβαιωθείτε ότι το μυαλό σας είναι ήσυχο.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε το NEXSPY μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

Κρατώντας τα παιδιά σας ασφαλή

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ανατροφής των παιδιών το 2021 θα είναι να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με ασφάλεια και σωστά. Τα παιδιά χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Snapchat, το Facebook, το WhatsApp, το Skype, το Telegram, το Instagram, το TikTok και άλλα.

Αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν στα άτομα να συνδέονται με άτομα που γνωρίζουν καθώς και με αγνώστους. Τα παιδιά μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και μηνύματα κειμένου μεταξύ τους σε διάφορους ιστότοπους.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα αρπακτικά να υποδυθούν ένα παιδί της ηλικίας τους και να τα κάνουν να φύγουν από το σπίτι τους για να τα συναντήσουν σε εξωτερικούς χώρους. Γίνεται πιο απλό για αυτούς να απαγάγουν παιδιά με αυτόν τον τρόπο.

Δεύτερον, για να προστατεύσετε την αθωότητα των παιδιών σας, δεν πρέπει ποτέ να τους επιτρέψετε να δουν σεξουαλικό ή παραστατικό υλικό, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Αφού το δουν, τα παιδιά μπορούν να το διαγράψουν από το ιστορικό αναζήτησής τους. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς δυσκολεύονται να γνωρίζουν τι κάνουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο.

Να προσέχετε τους εργαζομένους σας.

Ξοδεύουμε πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γίνονται όλο και πιο εθιστικά και απολαυστικά. Οι άνθρωποι μπορεί να απορροφηθούν τόσο πολύ από τις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης που παραμελούν τις ευθύνες τους στην εργασία. Συχνά αδυνατούν να κάνουν πράγματα στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ως αποτέλεσμα, η αποδοτικότητα υποφέρει και η απόδοση της εταιρείας υποφέρει. Σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία πρέπει να παρακολουθεί τη δραστηριότητα των εργαζομένων της στο Διαδίκτυο προκειμένου να βελτιώσει την απόδοσή τους.

Οι δυνατότητες κατασκοπείας του NEXSPY δεν περιορίζονται στην πρόσβαση στις επικοινωνίες του Facebook. Μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με αυτά, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αποστολής και λήψης τους, καθώς και την ακριβή ώρα και ημερομηνία. Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα κείμενα που έχει προηγουμένως διαγράψει το άτομο που κατασκοπεύετε. Μπορείτε να το εκτελέσετε στη συσκευή σας χωρίς να σας προσέξουν εάν το κάνετε εξ αποστάσεως.

Το NEXSPY είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις συνομιλίες οποιουδήποτε στο Facebook Messenger. Μπορεί να προστατεύσει τους νέους από τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον κόσμο του Διαδικτύου εάν το χρησιμοποιήσουν. Θέτοντας τους εργαζομένους σας υπό επιτήρηση, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τις πληροφορίες της εταιρείας σας και άλλους πόρους.

Η χρήση του NEXSPY ή οποιουδήποτε άλλου λογισμικού κατασκοπείας με σκοπό την κατασκοπεία άλλων είναι παράνομη και μπορεί να σας φέρει σε σοβαρό πρόβλημα.

Άλλες μέθοδοι για να καταλάβετε με ποιον συνομιλεί κάποιος στο Facebook Messenger

Εικασία κωδικού πρόσβασης ή κοινωνική μηχανική

Εάν θέλετε να δείτε σε ποιον κάποιος στέλνει μηνύματα στο Facebook Messenger χωρίς να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνό του, θα πρέπει να μάθετε τον κωδικό πρόσβασής του στο Facebook.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινωνική μηχανική ως μία μέθοδο. Αυτή η τεχνική συνεπάγεται τη χρήση ποικίλων ψυχολογικών τεχνικών για να εξαναγκάσει τα άτομα να αποκαλύψουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Έχοντας αυτό κατά νου, πείστε κάποιον να σας δώσει τα στοιχεία σύνδεσής του χωρίς να το γνωρίζει και, στη συνέχεια, χακάρετε τις συνομιλίες του στο Facebook για να ανακαλύψετε με ποιον μιλάει.

Εάν δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να μαντέψετε τον κωδικό πρόσβασής τους. Δεν ακούγεται πιο σκληρό από ό,τι είναι; Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Avast, πάνω από το 80% των χρηστών του Facebook Messenger χρησιμοποιούν αδύναμους κωδικούς πρόσβασης.

Στην πραγματικότητα, οι πιο συνηθισμένοι κωδικοί πρόσβασης περιλαμβάνουν τις ημερομηνίες επετείου γάμου, τις ημερομηνίες γέννησης, ακόμη και τα ονόματα των σκύλων και των παιδιών τους.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η ιστορία δεν σταματά εκεί. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων χρησιμοποιεί τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σε πολλούς λογαριασμούς. Ως αποτέλεσμα, σκεφτείτε κάτι σημαντικό για τον στόχο σας και εισάγετέ το για να δείτε αν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ωστόσο, προτού χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική, ελέγξτε ξανά ότι έχετε τη διεύθυνση σύνδεσης ή τη διεύθυνση email του στόχου σας.

Η επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης» είναι διαθέσιμη.

Παρόμοια με την προηγούμενη τεχνική, θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email του Facebook Messenger του στόχου.

Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε με ποιον συνομιλεί το παιδί σας στο Facebook Messenger, χρησιμοποιώντας την επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης».

Από την άλλη πλευρά, μόλις αποσταλεί ο σύνδεσμος επαναφοράς στο email του στόχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό.

Εάν ανησυχείτε για το πώς θα το πετύχετε, καθώς δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης του email τους, μην το γνωρίζετε. Είναι πολύ απλό. Εάν έχουν λογαριασμό Gmail, απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  1. Το βήμα βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό Gmail.
  2. Δημιουργήστε έναν φάκελο ευρετηρίου και, στη συνέχεια, πλαστογραφήστε τον χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό πλαστογράφησης για να φαίνεται σαν το Gmail.
  3. Στείλτε το στον στόχο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης.
  4. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στο Facebook και αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, ο σύνδεσμος θα σταλεί στη διεύθυνση email του στόχου στην οποία έχετε πρόσβαση επί του παρόντος.
  5. Δημιουργήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης και συνδεθείτε στο λογαριασμό του στόχου για να δείτε με ποιον επικοινωνεί.

Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι θα πρέπει να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης σε συχνή βάση, ιδιαίτερα εάν ο στόχος ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί.

συμπέρασμα

Στο Facebook Messenger, μπορείτε τώρα να δείτε γρήγορα με ποιον συνομιλεί κάποιος. Ωστόσο, μεταξύ των τριών τρόπων που αναφέρονται παραπάνω, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό NEXSPY.

Σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους τρόπους, δεν θα χρειαστεί να περάσετε από πολλά περιθώρια για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και θα είστε έτοιμοι.

Bir cevap yazın