Πώς μπορείτε να ελέγξετε κάποιον από το να φλερτάρει με γυναίκες στο Facebook.

1
Πώς μπορείτε να ελέγξετε κάποιον από το να φλερτάρει με γυναίκες στο Facebook.

Πώς χειρίζεστε το αγόρι σας να φλερτάρει με γυναίκες στο Facebook

Δεν είναι η αγαπητή προσωπικότητά του που σε τράβηξε αρχικά κοντά του; Και ήταν υπέροχα μαζί του. δεν θα μπορούσες να ευχηθείς κάτι καλύτερο. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχετε, και αυτό είναι η φλερτ φύση του άντρα σας. Σκέφτηκες ότι ήταν γοητευτικό όταν πρωτοξεκίνησες να βγαίνεις, αλλά τώρα που είσαι σχέση, δεν μπορείς παρά να τσαντιστείς ή ακόμα χειρότερα να μην εμπιστευτείς τα κίνητρά του.

Όταν σε έχει, γιατί τον ενοχλεί τόσο πολύ να φλερτάρει; Ειδικά με γυναίκες που γνωρίζετε, αφού αυτό μπορεί να είναι πολύ ταπεινωτικό σε πολλά επίπεδα.

  1. Προσδιορίστε αν σας αφορά πραγματικά.

Κάποιες γυναίκες έχουν την τάση να μετατρέπουν έναν λόφο σε βουνό. Μπορεί αμέσως να σκεφτείτε ότι το ενδιαφέρον του άντρα σας για άλλες γυναίκες έχει ρομαντικό χαρακτήρα. Σταματήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αναρωτηθείτε: «Με αναστατώνει η συμπεριφορά του ή συμπεριφέρομαι σαν την παραδοσιακή υπερπροστατευτική φίλη;»

Ίσως είστε εσείς που είναι ανήσυχος και ζηλιάρης, υπονοώντας ότι το θέμα είναι με εσάς και όχι με εκείνον. Αν, από την άλλη, το θέμα είναι με τη συμπεριφορά του, τότε…

  1. Μάθετε γιατί φλερτάρει με άλλες γυναίκες

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας; Είναι ο άνθρωπός σας εκ φύσεως κοινωνικός; Είναι τόσο εμμονή με τη γυναικεία προσοχή που δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να τη λάβει; Είναι κατανοητό ότι είστε τόσο απασχολημένοι με τη ζωή σας που δεν του αφιερώνετε αρκετό χρόνο ή προσοχή, με αποτέλεσμα να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Οι υποθέσεις δεν λειτουργούν σε καμία περίπτωση. Λοιπόν, προχωρήστε και ρωτήστε.

  1. Μίλα μαζί του.

Ίσως είναι πολύ αφελής για να καταλάβει ότι οι πράξεις του βλάπτουν τα συναισθήματά σας. Καθίστε λοιπόν και κάντε μια κουβέντα μαζί του. Εξηγήστε του τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια ρωτήστε γιατί φλερτάρει πάντα με τόσες πολλές γυναίκες. Το να κρατάτε τα συναισθήματά σας εμφιαλωμένα δεν θα σας βοηθήσει αφού αναπόφευκτα θα εμφανιστούν κάποια στιγμή. Και ο Θεός να σας ευλογεί όλους όταν το κάνουν. Όταν καταλαβαίνετε πώς να αντιμετωπίσετε έναν σύντροφο που ερωτεύεται, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε.

  1. Κάντε του τη χάρη και δώστε του μια γεύση από το δικό του φάρμακο.

Εάν έχετε προσπαθήσει να του μιλήσετε και δεν σας ακούει, τότε φερθείτε του με τον ίδιο τρόπο που σας κάνει. Φρόντισε να φλερτάρει με άντρες μπροστά του. Κάντε ένα κομπλιμέντο σε έναν άλλο άντρα λέγοντας κάτι σαν, «Ουάου, αυτό ήταν απίστευτο. Ο σύντροφός του είναι πολύ τυχερός που τον έχει». Έχετε κάποια προσωπική επαφή με άλλους άντρες μπροστά του κάθε τόσο, όπως αγκαλιές, άγγιγμα στους ώμους και ούτω καθεξής, απλά για να τον κάνετε να νιώθει άβολα. Ξέρω ότι είναι ασήμαντο, αλλά κάνε αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.

  1. Κάντε φίλους με τους φίλους του.

Ιδιαίτερα αν φλερτάρει πολύ με τις γυναίκες σας. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι μπορεί να μην ζηλεύει τόσο που φλερτάρετε με τυχαίους άντρες όσο εσείς που φλερτάρετε με τους φίλους του. Αναμφίβολα θα έχει ανταπόκριση από αυτόν.

  1. Μην νομίζετε αυτόματα ότι είναι ψεύτης.

Το πιο πιθανό είναι να φλερτάρει επειδή ήταν πάντα λίγο ανοιχτόμυαλος με τις γυναίκες ή αναζητά την προσοχή. Πριν ξεφύγετε από το χερούλι και τον κατηγορήσετε ότι σας απατά, σκεφτείτε αυτές τις δύο επιλογές. Ειδικά όταν δεν υπάρχουν στοιχεία. Παρεμπιπτόντως, το φλερτ δεν θεωρείται απόδειξη. Έτσι, αν προσπαθείτε να καταλάβετε πώς να τα βγάλετε πέρα ​​με έναν σύντροφο που ερωτεύτηκε, μην κάνετε αυτό το λάθος.

  1. Βάλτε το πόδι σας στο έδαφος.

Πάρτε τον στο πλάι (μακριά από την παρέα) την επόμενη φορά που θα φλερτάρει με κάποιον και θα σας φέρει σε μια δυσάρεστη κατάσταση και πείτε του ότι η συμπεριφορά του όχι μόνο σας κάνει να νιώθετε άβολα, αλλά και να σας ταπεινώνετε μπροστά στους φίλους σας.

  1. Βάλε κανόνες για τον εαυτό σου.

Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να του λέτε τι να κάνει ή με ποιον πρέπει να μιλήσει. Όχι. Πείτε του πώς θέλετε να συμπεριφέρεται δημόσια, ιδιαίτερα όταν είστε μαζί του, και πώς θα το προτιμούσατε αν δεν φλέρταρε με κάθε κυρία σε κάθε συγκέντρωση που πηγαίνετε μαζί. Πείτε του ποιο είδος φλερτ επιδοκιμάζετε, όπως να κάνετε κομπλιμέντα, και άλλα είδη που δεν κάνετε, όπως να κρατάτε χέρι, να αγκαλιάζετε ή να φιλάτε άλλες γυναίκες. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε στην ίδια σελίδα.

  1. Περιμένετε να παραμείνει ίδιος για πολύ καιρό.

Η αλλαγή απαιτεί χρόνο, ιδιαίτερα όταν αφορά την προσωπικότητα ενός ατόμου. Δώστε του χρόνο και υπομονή, καθώς αναμφίβολα θα κάνει λάθη στην πορεία του προς την ανάκαμψη. Αντί να τον κριτικάρετε και να τσακώνεστε συνεχώς για τη φύση του, να είστε δίπλα του και να τον υποστηρίζετε.

Έτσι, αφιερώσατε χρόνο για να σκεφτείτε και αποδεικνύεται ότι το θέμα δεν είναι η συλλογική προσωπικότητα του φίλου σας, αλλά μάλλον η δική σας. Λοιπόν, ποιες είναι οι επιλογές σας για την επίλυση αυτού του ζητήματος;

Αναγνωρίστε γιατί ενεργείτε με αυτόν τον τρόπο.

Ίσως έχετε αυτοσυνειδησία. Ίσως έχετε προβλήματα εμπιστοσύνης αφού ένας προηγούμενος BF σας απάτησε. Ίσως να είσαι από τη φύση σου ζηλιάρης και κτητικός. Ίσως σας λείπει η αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ότι κάθε φλερτ προσέγγιση από μια άλλη γυναίκα είναι επίθεση στην «ασχήμια» ή το «χοντρό» σας. Πάρτε τα χέρια σας, κυρία. Κανείς δεν έχει την υπομονή να ανέχεται τέτοιες ανοησίες. Πριν τον κατηγορήσετε για τα προβλήματά σας, μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας.

Κάντε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.

Ίσως είστε ανασφαλείς επειδή ο άντρας σας είναι το κέντρο του κόσμου σας και παίρνετε προσωπικά ό,τι κάνει, ακόμα κι αν δεν απευθύνεται σε εσάς. Πιθανότατα είσαι μοναχικός, κάτι που εξηγεί τη συμπεριφορά σου. Αυτό δεν είναι καλό για σένα. Καθάρισε το χάλι σου, κορίτσι, γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα προβλήματά σου για πολύ καιρό. Μάλλον θα τελειώσει η υπομονή του νωρίτερα παρά αργότερα. Σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέες γνωριμίες, να αποκτήσετε νέα χόμπι, να βελτιώσετε τις εργασιακές σας ικανότητες, να επισκεφτείτε παλιούς φίλους ή συγγενείς και ούτω καθεξής.

συμπέρασμα

Είναι καλύτερα να σταματήσετε τα πράγματα εκεί και μετά αν δεν σας αρέσει το πόσο φλερτάρει και δεν αλλάζει τρόπους ή αν δεν μπορείτε να λύσετε τα δικά σας συναισθηματικά προβλήματα, οδηγώντας σε πολλές συγκρούσεις και διαφωνίες μεταξύ εσείς οι δύο. Θα τα πάτε καλύτερα με έναν ντροπαλό άντρα.

Bir cevap yazın