Πώς μπορείτε να κατεβάσετε τα likes στο Facebook

1
Πώς μπορείτε να κατεβάσετε τα likes στο Facebook

Πώς κατεβάζετε τα likes στο Facebook

Η αύξηση του αριθμού των like στη σελίδα σας στο Facebook είναι ένα κρίσιμο στοιχείο όταν οι εταιρείες αναζητούν εταιρείες με influencers. Αυτή η ανάρτηση θα σας διδάξει τις καλύτερες εφαρμογές Android και iPhone για να αποκτήσετε likes στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε περισσότερα likes στο Facebook με την επαλήθευση της σελίδας σας, η οποία είναι μια δωρεάν υπηρεσία.

Το Wondershare Filmora είναι ένα προτεινόμενο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στο Facebook.

Θέλετε να δημιουργήσετε ταινίες και να τις μοιραστείτε στο Facebook για να κερδίσετε περισσότερα likes; Λοιπόν, η Wondershare Filmora είναι ο καλύτερος δημιουργός ταινιών για τη γρήγορη δημιουργία μιας ταινίας μικρού ή μεγάλου μήκους. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εξαλείψετε τη μαύρη γραμμή και να δημιουργήσετε ένα βίντεο με λόγο διαστάσεων 16:9 ή 1:1. Υπάρχουν πολλές ενσωματωμένες δωρεάν επιλογές ήχου για να βελτιώσετε την ταινία σας. Σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε βίντεο από το iPhone σας. Κατεβάστε το σήμερα (δωρεάν) εάν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα ένα βίντεο στο Facebook! Εναλλακτικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Wondershare Video Community.

Μέρος 1: Η καλύτερη εφαρμογή Facebook Likes για Android

Κάντε like στο Facebook

Το FB Liker είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αυτόματης εμφάνισης “μου αρέσει” για τηλέφωνα Android για τη λήψη “μου αρέσει” στο Facebook. Με το FB Liker, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των likes στην κατάστασή σας στο Facebook, στις φωτογραφίες σας, ακόμη και να δημοσιεύετε σχόλια στην κατάστασή σας στο Facebook. Για να αυξηθούν τα likes, τα διακριτικά προηγούμενων χρηστών του AutoLikers χρησιμοποιούνται για να κάνουν like ή να σχολιάσουν τις φωτογραφίες σας στο Facebook και τις ενημερώσεις κατάστασης. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Facebook Video Maker: 20 δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για βίντεο FB

Τα like που λαμβάνονται αυτόματα από αξιόπιστες πηγές

Το λογισμικό είναι απλό στη λήψη.

Τα “μου αρέσει” που δημιουργούνται αυτόματα δεν περιέχουν ανεπιθύμητα μηνύματα.

Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να λάβετε άμεσα likes σε πραγματικό χρόνο.

Λογισμικό χωρίς διαφημίσεις

Διεπαφή που είναι απλή στη χρήση

Για να δημιουργήσετε likes, δώστε τη διεύθυνση URL του άρθρου σας αντί για το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.

Αυτό το λογισμικό είναι ελαφρύ και πρακτικό και λειτουργεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το σπουδαιότερο είναι ότι το Metal είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε και το Twitter είναι πλέον διαθέσιμο και μέσω αυτής της εφαρμογής. Το μέταλλο είναι μια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης μπαταρίας στην εφαρμογή Facebook. Το μέταλλο έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  1. Η πρόσβαση σε ειδοποιήσεις, ειδήσεις και μηνύματα είναι απλή.
  2. Μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς διαφημίσεις μειώνει την κατανάλωση δεδομένων στο ελάχιστο.
  3. Λαμβάνετε μια εμπειρία πλήρους οθόνης με μια σταθερή γραμμή εργαλείων.
  4. Επιλέξτε οποιοδήποτε θέμα και χρώμα, είτε λευκό, σκούρο ή το προεπιλεγμένο μπλε.

Απεντάλ

Το Apental είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για την αύξηση των likes στο Facebook. Ενδέχεται επίσης να λάβετε απεριόριστο αριθμό αυτόματων σχολίων Apental, likes στη σελίδα και follows. Είναι ένα από τα καλύτερα auto-likes τον τελευταίο καιρό και βοηθά στη βελτίωση της προβολής σας στο διαδίκτυο. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

Στο Facebook, έχετε απεριόριστο αριθμό σχολίων και likes.

Μια εύκολη στη χρήση διεπαφή

Αποκτήστε άπειρο αριθμό κοινοποιήσεων στις φωτογραφίες σας.

Λογισμικό που είναι εντελώς δωρεάν

Η εργασία είναι συμπαγής, απλή και ομαλή.

Το Apental Calc μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε πολλά likes και σχόλια στη σελίδα σας στο Facebook. Είναι απλό να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να λάβετε γρήγορα likes στο Facebook. Το Apental Calc έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Οι φωτογραφίες έχουν λάβει άπειρα likes και σχόλια.

Λάβετε οργανικές κοινοποιήσεις και εμφανίσεις στη σελίδα του προφίλ σας.

Προώθηση της σελίδας μιας εταιρείας στο Facebook για τη δημιουργία δυνητικών πελατών

Η λήψη είναι εντελώς δωρεάν.

Κομψή σχεδίαση με φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Το λογισμικό Get Instant Likes σάς επιτρέπει να λαμβάνετε δωρεάν άμεσους ακόλουθους, likes, σχόλια και προβολές στα άρθρα σας. Βοηθά επίσης στην απόκτηση των καλύτερων ετικετών για χρήση στις αναρτήσεις σας, κάτι που βοηθά αυτό το πρόγραμμα να κερδίσει likes στο Facebook σε πραγματικό χρόνο. Τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

Εφαρμογή που είναι γρήγορη και αστραπιαία

Βάση δεδομένων δημοφιλών hashtag

Λάβετε άπειρα like και σχόλια.

Μέρος 2: Η καλύτερη εφαρμογή iPhone για τη λήψη Likes στο Facebook

Swipa

Το Swipa είναι μια εφαρμογή “μου αρέσει” στο Facebook, ώστε να υποβάλλετε τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας στο Swipa και σε όλο τον κόσμο αρέσει και παρακολουθεί τις αναρτήσεις σας στο Swipa. Για να γίνετε διάσημοι στο Swipa, πρέπει να δημοσιεύετε έναν αυξανόμενο αριθμό βίντεο και εικόνων. Στον πίνακα αποτελεσμάτων, βαθμολογείτε με όλους τους άλλους χρήστες που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και φωτογραφίες. Τα χαρακτηριστικά του Swipa είναι τα εξής:

  1. Εφαρμογή για iPhone που είναι δωρεάν
  2. Περισσότερες μεταφορτώσεις θα σας βοηθήσουν να κατατάξετε υψηλότερα.
  3. Αυξήστε τα like σας ανεβάζοντας περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες.
  4. Αυξήστε τον αριθμό των like στο προφίλ σας.

Το MyFBLiker είναι μια εφαρμογή αυτόματης συμπάθειας στο Facebook. Είναι ένα πολύ γρήγορο, απλό και απλό στη χρήση παρόμοιο λογισμικό βελτίωσης του Facebook. Διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη, καθιστώντας ευκολότερη τη χρήση της εφαρμογής για τους χρήστες. Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι τα εξής:

Αυτόματη εφαρμογή “μου αρέσει” του Facebook που είναι εντελώς χωρίς ανεπιθύμητο περιεχόμενο

Η διεπαφή χρήστη είναι απλή.

Γρήγορο και γρήγορο εργαλείο ανάκτησης likes και σχολίων

FBoost

Η εφαρμογή FBoost διευκολύνει την προσέγγιση περισσότερων ατόμων αυξάνοντας τον αριθμό των “μου αρέσει” στις σελίδες, τις αναρτήσεις, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Τα χαρακτηριστικά του FBoost είναι τα εξής:

Μου αρέσει, σχόλια, κοινοποιήσεις, απόψεις και ένα εργαλείο βελτίωσης

Οι χρήστες επωφελούνται από μια απλή και απλή διεπαφή χρήστη.

Το Facebook Likes είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να αυξήσετε τον αριθμό των ατόμων που τους αρέσει η σελίδα σας.

Ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για να κερδίσετε Likes στο Facebook;

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πληθώρα εφαρμογών που μπορεί να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα likes σας στο Facebook. Προτείνουμε το Metal για Facebook και Twitter αν έχετε τηλέφωνο Android. Το Swipa μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας εάν έχετε iPhone.

Αξίζει τον κόπο να αγοράσετε Likes στο Facebook;

Βραχυπρόθεσμα, η αγορά likes στο Facebook φαίνεται να έχει αυξήσει τη δημοτικότητα της επιχείρησής σας. Τα δόλια likes, από την άλλη πλευρά, θα βλάψουν την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα, καθώς το Facebook έχει σφίξει τον πόλεμο του με τους ψεύτικους λογαριασμούς. Επιπλέον, τα ψεύτικα likes είναι επιζήμια για την αφοσίωση και τη μετατροπή του λογαριασμού σας.

συμπέρασμα

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν έχετε τόσο φανταστικές εφαρμογές για να κερδίσετε likes στο Facebook. Απλώς δημοσιεύστε το κατάλληλο υλικό και επιτρέψτε σε αυτές τις εφαρμογές για Android και iPhone να κάνουν τα μαγικά τους για να αυξήσουν τον αριθμό των “μου αρέσει” και τις προβολές στο περιεχόμενό σας. Το μεγαλύτερο μέρος είναι ότι όλες οι προαναφερθείσες εφαρμογές είναι δωρεάν και απλές στη χρήση, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε εύκολα την εμβέλεια των άρθρων σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ταινία που θα λαμβάνει γρήγορα πολλά likes, δοκιμάστε το Wondershare Filmora τώρα!

Bir cevap yazın