Πώς μπορώ να βρω φωτογραφίες για να δημιουργήσω ψεύτικες εικόνες προφίλ χρησιμοποιώντας το Facebook

0
Πώς μπορώ να βρω φωτογραφίες για να δημιουργήσω ψεύτικες εικόνες προφίλ χρησιμοποιώντας το Facebook

Πού μπορώ να βρω φωτογραφίες για να δημιουργήσω ένα ψεύτικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Μία από τις δυσκολίες για όσους θέλουν να τρέξουν παράνομες διαδικτυακές φασαρίες είναι η έλλειψη θέσεων για να αποκτήσουν ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ. Κανείς δεν θέλει να εκτεθεί στο διαδίκτυο ή να χρησιμοποιηθούν οι πραγματικές του φωτογραφίες ως εικόνα προφίλ σε ένα ψεύτικο προφίλ.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι αναζητούν μέρη για να λάβουν ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ προκειμένου να παραμείνουν ανώνυμοι στο διαδίκτυο. Μια άλλη δυσκολία στην απόκτηση μιας ψεύτικης φωτογραφίας προφίλ είναι να μην αποκαλυφθεί ως πλαστό μόλις ένας ερευνητής αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την «Αναζήτηση αντίστροφης εικόνας Google».

Το να λαμβάνετε ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ που δεν μπορούν να ανιχνευθούν είναι πολύ κακό για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να τρέξουν «yahoo yahoo» catfish sugar daddies ή να ανοίξουν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook.

Σε αυτό το σύντομο άρθρο, θα σας δείξω πού μπορείτε να βρείτε ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού στο διαδίκτυο και δεν έχουν εκτεθεί.

Πού μπορώ να βρω Ψεύτικες εικόνες προφίλ;

Αυτοί οι ιστότοποι είναι ουσιαστικά μοναδικοί, επομένως μπορείτε να επιλέξετε ποιος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Σας παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την επιλογή της καλύτερης εικόνας για τις ανάγκες σας.

Λοιπόν, πού μπορείτε να αποκτήσετε φωτογραφίες για ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, το Twitter ή το Instagram;

Ίνσταγκραμ

Για μένα, το Instagram είναι το καλύτερο μέρος για να πάω όταν χρειάζομαι ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ για έναν νέο ψεύτικο λογαριασμό. Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Google δεν ευρετηριάζει τις εικόνες του Instagram, οπότε αν κάποιος κάνει μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων στο Google, δεν θα μπορεί να βρει την πηγή της φωτογραφίας μου.

Το πρώτο βήμα

Βρείτε κάποιον που έχει φωτογραφίες που ταιριάζουν με την περιγραφή της ψεύτικης φωτογραφίας προφίλ που ψάχνετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχουν αρκετά από αυτά σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσετε φωτογραφίες από καιρό σε καιρό.

2ο Βήμα

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός τους είναι δημόσιος, καθώς έτσι θα έχετε εύκολη πρόσβαση στην κλοπή των φωτογραφιών τους. Εάν έχουν προστατευμένο λογαριασμό, πρέπει πρώτα να τους ακολουθήσετε και να περιμένετε να δεχτούν το IV σας πριν δείτε τις φωτογραφίες τους.

Πώς να κάνετε χρήση του ιστότοπου ThisPersonDoesNotExist

Ξεχάστε πώς εμφανίζεται το όνομα. εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια σειρά από ψεύτικα προφίλ υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες ατόμων που δεν υπάρχουν.

Ως αποτέλεσμα, η εικόνα που έρχεται στο μυαλό είναι κάποιου που δεν υπάρχει καν. Αυτό σημαίνει ότι θα ήσουν το πρώτο άτομο που θα έχει μια τέτοια φωτογραφία.

Μόλις φτάσετε στον ιστότοπο, θα σας δοθεί μια εικόνα που δημιουργήθηκε τυχαία και αυτό θα είναι το τέλος της σκληρής δουλειάς σας. Εάν κάνετε πολλές φορές κλικ στο κουμπί ανανέωσης, θα δείτε διάφορες νέες εικόνες. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μεγάλο αριθμό εικόνων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα έχει ένα μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να δημιουργήσει την ίδια εικόνα πολλές φορές. Ως αποτέλεσμα, η ψεύτικη εικόνα προφίλ σας θα είναι η ίδια σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες. Εάν χρειάζεστε πολλές ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ του ίδιου ατόμου, αυτό το πρόγραμμα δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Snapchat

Το Snapchat είναι το καλύτερο στοίχημά σας για τη λήψη ψεύτικων φωτογραφιών προφίλ για τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις υπηρεσίες γνωριμιών σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε πολλές φωτογραφίες από το Snapchat είναι να ακολουθήσετε πολλές γυναίκες που δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες στο timeline τους.

Για όσους δημοσιεύουν συχνά βίντεο, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη φωτογραφιών από βίντεο, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία εικόνων.

Ιστότοποι για ραντεβού

Δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να αποκτήσετε πολλές φωτογραφίες για τους ψεύτικους λογαριασμούς σας από ό,τι σε ιστότοπους γνωριμιών. Όταν επισκέπτεστε υπηρεσίες γνωριμιών όπως το Badoo, το Tinder, το OkCupid και το MeetMe, για να αναφέρουμε μερικές, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά άτομα με φωτογραφίες σε τέτοιες πλατφόρμες.

Το Badoo είναι ένας ιστότοπος όπου μπορείτε να αποκτήσετε φωτογραφίες.

Δεν συνιστάται η χρήση φωτογραφίας από έναν ιστότοπο γνωριμιών σε άλλο ιστότοπο γνωριμιών, καθώς ο ιδιοκτήτης μπορεί να παρατηρήσει τη φωτογραφία του στο προφίλ σας και να σας αναφέρει.

Όταν επιλέγετε φωτογραφίες από μια υπηρεσία γνωριμιών, προτείνω να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και να επεξεργαστείτε απαλά την εικόνα. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης μπορεί να το δει και να μην καταλάβει καν ότι είναι η φωτογραφία του.

Facebook

Το Facebook είναι ένα δίκτυο με δισεκατομμύρια χρήστες, αλλά έχει και πολλούς νεκρούς σε αυτό.

Πρέπει να στοχεύσετε τους λογαριασμούς ατόμων που έχουν πεθάνει στο Facebook. Ωστόσο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω να τιμάτε τους θανόντες μη εκμεταλλευόμενοι τις εικόνες τους για να εξαπατήσουν άλλους στο διαδίκτυο. Είναι ανήθικο και το κάρμα υπάρχει.

Ωστόσο, εάν επιμένετε να χρησιμοποιείτε τις εικόνες τους, αυτή είναι δική σας απόφαση. Στο Facebook, αναζητήστε αναρτήσεις που περιλαμβάνουν τη φράση “RIP”. Στη συνέχεια, ανεβείτε στο προφίλ του ατόμου και κατεβάστε τις φωτογραφίες του.

Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσετε στο Facebook χρονοδιαγράμματα που περιέχουν αναμνήσεις. Εάν παρατηρήσετε άτομα στο χρονοδιάγραμμα που κάνουν μεταθανάτιες αναρτήσεις, αυτό σημαίνει ότι το άτομο έχει πεθάνει. Μπορείτε να αναζητήσετε την πιο πρόσφατη ανάρτηση του ατόμου. Εάν συνέβη πριν από πολύ καιρό, το άτομο πέθανε.

Τοπικές Ομάδες Συζήτησης

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τοπικά φόρουμ για να λάβετε εικόνες για την εργασία σας. Το Nairaland.com είναι ένα από τα μέρη όπου οι άνθρωποι γράφουν για άτομα που έχουν πεθάνει. Κατεβάστε τις φωτογραφίες (μόνο τις καλές), επεξεργαστείτε τις και χρησιμοποιήστε τις για εργασία στο Yahoo. Σας παρακαλώ να τιμήσετε τους νεκρούς και να αποφύγετε τη χρήση των ονομάτων τους σε απάτες.

Επιτρέπεται η χρήση εικονικής φωτογραφίας προφίλ;

Θα σας πω τι, στο διαδίκτυο, όλα και οτιδήποτε επιτρέπονται. Επιτρέπεται η χρήση της φωτογραφίας κάποιου άλλου σε ένα ψεύτικο προφίλ. Η παρανομία μπαίνει στην εικόνα όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το προφίλ για να κάνετε παράνομες δραστηριότητες. Με αυτόν τον τρόπο, συλλαμβάνεσαι—όχι για την εκμετάλλευση των εικόνων τους, αλλά για τις πράξεις σου.

Σε άλλη περίπτωση, εάν ο κάτοχος μιας φωτογραφίας επικοινωνήσει μαζί σας και σας ζητήσει να αφαιρέσετε τη φωτογραφία του από το προφίλ σας, κάντε το. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή μπορεί να σας αναφέρουν για παραβίαση του απορρήτου τους.

Πώς δημιουργείτε μια ψεύτικη εικόνα προφίλ;

Επομένως, εάν έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε ψευδείς φωτογραφίες προφίλ για να αποφύγετε προβλήματα με τους κατόχους εικόνων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο “thispersondoesnotexist”.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία AI για να δημιουργήσετε μια εικόνα κάποιου που δεν υπάρχει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις άλλες τεχνικές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να το κάνετε αυτό.

Το Facebook είναι ένας από τους ιστότοπους από τους οποίους θα σας παροτρύνω να μην λαμβάνετε ψεύτικες φωτογραφίες προφίλ. Η Google ευρετηριάζει τώρα εικόνες στο Facebook, επιτρέποντας στους άλλους να προσδιορίζουν εύκολα πού λάβατε την εικόνα.

Επιπλέον, εάν λαμβάνετε εικόνες από το Facebook, μπορεί να σας προτείνουν στους φίλους του κατόχου της εικόνας. Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την ταπείνωση που έρχεται με το να γνωρίζουν όλοι ότι είσαι ψεύτικος.

Όταν έχετε αναπτύξει τον λογαριασμό σας στο Facebook σε κάποιο βαθμό και οι φίλοι τον προσδιορίσουν τελικά ως ψεύτικο, το Facebook μπορεί να απαγορεύσει τον λογαριασμό και να τον αφαιρέσει από τον ιστότοπό τους. Θα χάσετε όλα τα χρόνια της σκληρής σας προσπάθειας με αυτόν τον τρόπο.

συμπέρασμα

Αν αναρωτιέστε πού μπορείτε να αποκτήσετε ψεύτικα φωτογραφίες προφίλ, έχω συντάξει μια λίστα με όλες τις αναγνωρισμένες πλατφόρμες για εσάς. Ελπίζω τώρα να τα κατάλαβες όλα. Μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Bir cevap yazın