Πώς οι αγρότες της πόλης στη Βοστώνη αλλάζουν τις πρακτικές τους καθώς οι θερμότεροι χειμώνες και οι ακανόνιστες καταιγίδες απειλούν τις καλλιέργειές τους — City Farmer News

6
Πώς οι αγρότες της πόλης στη Βοστώνη αλλάζουν τις πρακτικές τους καθώς οι θερμότεροι χειμώνες και οι ακανόνιστες καταιγίδες απειλούν τις καλλιέργειές τους — City Farmer News
Sabrina Pilet-Jones, βοηθός διευθυντής αγροκτήματος/συντονίστρια εκπαίδευσης, αριστερά και εθελοντής και υπάλληλος της Santander Kenneth Allien στο Urban Farming Institute στο Mattapan. Φωτογραφία Suzanne Kreiter/Προσωπικό Globe.

Η GrowBoston καθόρισε επιχορηγήσεις έως και 100.000 $ τον Μάρτιο για καινοτομίες στην παραγωγή τροφίμων στη Βοστώνη.

Της Cassandra Dumay
Boston Globe
4 Μαΐου 2023

Απόσπασμα:

Ο ζεστός χειμώνας του τρέχοντος έτους άφησε επίσης πίσω του λιγότερο λιώσιμο χιονιού, μια βασική πηγή νερού για τα φυτά την άνοιξη, είπε ο Thiruvengadam, επομένως οι αγρότες θα πρέπει να αρχίσουν να ποτίζουν τις καλλιέργειές τους νωρίτερα.

Αλλά η αντικατάσταση της φυσικής βροχόπτωσης είναι μια δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία, είπε. Για να έχουν πρόσβαση στην παροχή νερού της πόλης, οι αστικές φάρμες χρειάζονται κεφάλαια για την κατασκευή σωληνώσεων. Αυτό ήταν ένα οικονομικό εμπόδιο για την Eastie Farm και μια από τις τοποθεσίες της δεν είναι ακόμα συνδεδεμένη με το δημοτικό νερό, είπε ο Thiruvengadam.

Η κυκλοφορία στην πόλη μπορεί επίσης να αποτελέσει εμπόδιο.

Οι αγρότες των πόλεων μπορούν να λάβουν άδεια να αντλούν νερό από κοντινούς πυροσβεστικούς κρουνούς, είπε ο Thiruvengadam. Αλλά αυτή ήταν μια υλικοτεχνική πρόκληση σε μια από τις τοποθεσίες της Eastie Farm, επειδή ο πλησιέστερος κρουνός βρισκόταν απέναντι από έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Η δήμαρχος Michelle Wu ίδρυσε το GrowBoston: το Γραφείο Αστικής Γεωργίας τον Φεβρουάριο του 2022 για να βοηθήσει τους αγρότες των πόλεων με αυτές τις τεχνικές προκλήσεις και να βελτιώσει την πρόσβαση σε τρόφιμα σε όλη την πόλη.

«Η πόλη της Βοστώνης έχει μακρά ιστορία αστικής γεωργίας καθώς και ακτιβισμού για τη δικαιοσύνη των τροφίμων», έγραψε ένας εκπρόσωπος της πόλης από το Γραφείο του Δημάρχου. «Και συνεχίζουμε αυτή την παράδοση με αυξημένες επενδύσεις δημοσίων πόρων».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Bir cevap yazın