Συναρπαστική ανακοίνωση από την Aid to Artisans!

7
Συναρπαστική ανακοίνωση από την Aid to Artisans!

Γεια σας Βοήθεια σε φίλους και οικογένεια τεχνιτών,

Maud Obe Διευθυντής Βοήθειας στους Τεχνίτες

Ο Maud Obe διορίστηκε Διευθυντής Βοήθειας στους Τεχνίτες

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την προώθηση του Maud Obe από Διευθυντής Προγραμμάτων μέχρι Διευθυντής Βοήθειας στους Τεχνίτες. Η Maud εντάχθηκε στη Creative Learning τον Οκτώβριο του 2012 όταν αποκτήσαμε την Aid to Artisans (ATA) και υπήρξε ένα ανεκτίμητο μέλος της ομάδας μας.

Από τότε που έγινε μέλος της Aid to Artisans το 2007, η Maud συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία της Aid to Artisans αναπτύσσοντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, νέες συνεργασίες, νέα έργα και νέες πρωτοβουλίες κατάρτισης. Το πιο σημαντικό, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Maud και η ομάδα της ATA έχουν στρέψει με επιτυχία όλες τις εκπαιδευτικές μας προσπάθειες στον Ιστό, επιτρέποντάς μας να προσεγγίσουμε περισσότερες επιχειρήσεις χειροτεχνών από ό,τι κάναμε προσωπικά. Θα συνεχίσουμε αυτές τις προσπάθειες και η Maud θα ηγηθεί της ενσωμάτωσης του νέου μας Artisan Business Lab σε όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά προγράμματα για να γίνει ο κορυφαίος εκπαιδευτικός πόρος για τις βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

Η Maud έχει περισσότερα 14+ χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και τη διαχείριση έργων οικονομικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης για τον κλάδο των βιοτεχνών στη Λατινική Αμερική, την Αφρική, τη ΜΕΝΑ και την Ασία. Η Maud έχει εφαρμόσει πολλά προγράμματα που έχουν ενισχύσει περισσότερες από 5000 βιοτεχνικές επιχειρήσεις και τις έχουν συνδέσει με τοπικές, περιφερειακές και διεθνείς αγορές. Έχει αποδειχθεί επιτυχημένη στη διαχείριση προγραμμάτων USAID, MCC, The World Bank, Foundations και προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το USG.

Στο νέο της ρόλο, η Maud θα επιβλέπει τις καθημερινές λειτουργίες της Aid to Artisans και θα αναπτύξει επιχειρηματικές στρατηγικές για την ανάπτυξη του τμήματος.

Ελάτε μαζί μου για να συγχαρούμε τη Maud για την εξαιρετική συνεισφορά της στην Aid to Artisans και της ευχόμαστε επιτυχία στη νέα της θέση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο [email protected].

Ειρήνη,

Bill Kruvant

Πρόεδρος και Πρόεδρος του Δ.Σ

Bir cevap yazın