Χρήση λειαντικών Norton για εργασίες δαπέδου γυμναστικής

4
Χρήση λειαντικών Norton για εργασίες δαπέδου γυμναστικής

Χρησιμοποιώντας το Norton Blaze για τρίψιμο προκατασκευασμένων ξύλινων δαπέδων

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα λειαντικό για μια εργασία φινιρίσματος δαπέδου γυμναστηρίου, έχετε πολλές επιλογές. Μία από τις πιο σταθερές μάρκες που προτείνουμε συχνά είναι η Norton. Παρέχουν “καλή”, “καλύτερη” και “καλύτερη” κατάταξη στα λειαντικά τους, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ αξίας και επιθετικότητας με βάση τις ανάγκες μιας συγκεκριμένης εργασίας.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλους τους ιμάντες λείανσης δαπέδου Norton που είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Μερικά από τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στη σειρά λειαντικών της Norton περιλαμβάνουν:

  • Norton Red Heat – Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Norton, αυτό είναι ιδανικό για σχεδόν κάθε εργασία στο δάπεδο του γυμναστηρίου, μπορεί να κόψει ακόμα και τα πιο δύσκολα φινιρίσματα. Η SG Ceramic Alumina παρέχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, την ταχύτερη κοπή και πιο σταθερό φινίρισμα από οποιοδήποτε λειαντικό. Η βάση X-weight είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και απορροφητική.
  • Νόρτον Μπλέιζ – Ιδανικό για εργασίες στο πάτωμα γυμναστηρίου γιατί είναι αρκετά σκληρό για να κόψει ακόμα και τα πιο δύσκολα φινιρίσματα. Το Blaze μπορεί ακόμη και να κόψει το φινίρισμα σε προκατασκευασμένα δάπεδα, ώστε να γνωρίζετε ότι μπορεί να χειριστεί τα πάντα. Λόγω του σχεδιασμού του με ανοιχτή επίστρωση, το Blaze δεν κολλάει με το φινίρισμα καθώς τρίβετε, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής του λειαντικού και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Norton Blaze Plus – Αυτό το προϊόν προσθέτει στην ανθεκτικότητα του τυπικού Norton Blaze, με την «καλύτερη» βαθμολογία σε αυτή τη σειρά λειαντικών. Οι ιμάντες λείανσης δαπέδου από κεραμική αλουμίνα Blaze Plus επόμενης γενιάς Norton SG έχουν κατασκευαστεί με ανθεκτικό, αδιάβροχο ύφασμα πολυεστερικής επένδυσης βάρους Υ για πιο δροσερή κοπή, βελτιωμένη ακεραιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε εξαιρετικά σκληρές επιφάνειες.
  • Εύκαμπτος σωλήνας NortonΜέρος της «καλής» σειράς προϊόντων της Norton, το Durite είναι ένα λειαντικό 100% καρβιδίου του πυριτίου με σκληρό βαμβακερό υπόστρωμα X-βάρους για ποιοτικές κοπές στην εργασία. Οι παραδοσιακοί λειαντικοί κόκκοι αυτής της ζώνης παρέχουν σταθερή απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή. Οι ζώνες Norton Durite είναι ιδανικοί για το φινίρισμα ενός δαπέδου γυμναστηρίου, επειδή είναι προσιτές ενώ παρέχουν καλή απόδοση, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σωστά, εξοικονομώντας χρήματα.
  • Norton Blue FireΟι ιμάντες λείανσης δαπέδου Norton Blue Fire έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την κορυφαία απόδοση, παρέχοντας ταχύτερο ρυθμό κοπής και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Ο σχεδιασμός ανοιχτής επίστρωσης βοηθά στην ελαχιστοποίηση της φόρτωσης του υλικού υποστήριξης, ενώ η υφασμάτινη επένδυση από πολυβαμβακερό ύφασμα βάρους Υ παρέχει σταθερότητα διαστάσεων.
  • Norton Neon Μέρος του «καλού» συστήματος κατάταξης του Norton, το Norton Neon παρέχει αξία, ενώ παράλληλα παρέχει σταθερή ποιότητα για εργασίες όπου δεν χρειάζεστε τόσο επιθετική περικοπή. Οι ιμάντες και τα ρολά λείανσης δαπέδου Norton Neon έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή, την ποιότητα και την προσιτή τιμή. Από τα εξωτικά έως τα εγχώρια σκληρά ξύλα, αυτά τα εργαλεία παρέχουν ποιοτικά αποτελέσματα σε εξαιρετική τιμή. Η απόδοση, η ευελιξία και η αξία είναι βασικά, επομένως το Norton Neon είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχεδόν κάθε εργασία στο πάτωμα γυμναστηρίου.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Norton παρέχει τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή ενός λειαντικού με καλή απόδοση για μια εργασία φινιρίσματος δαπέδου γυμναστηρίου. Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι επίσης διαθέσιμα ως ρολά τυμπάνου τριβείου.

Δωρεάν διαφήμιση

Bir cevap yazın